Project omschrijving

Jim Frielink

Advocaat

Jim Frielink specialiseert zich in het intellectueel eigendomsrechtcontractenrecht en het privacyrecht. Naast zijn bachelor- en master specialisatie in het civiele recht, heeft hij ook affiniteit met het bestuursrecht. Zo adviseert en procedeert hij ook in zaken waarbij bestuursrechtelijke boetes zijn opgelegd. Jim combineert zijn kennis van recht met affiniteit voor techniek en ICT. Zo adviseert hij veel IT ondernemers over hun IE-rechten en de daarbij behorende contractuele bescherming.

Tijdens zijn rechtenstudie begon hij op zijn 19e een eigen studenten juridisch adviesbureau. Hij loopt daarom alle geruime tijd mee in de praktijk. Na zijn bachelor rechten aan de Universtiteit van Amsterdam heeft hij de Master Rechtsgeleerdheid: Internet, Intellectuele Eigendom en ICT aan de VU in Amsterdam afgerond. Cliënten typeren Jim als vriendelijk, direct en met oog voor het zakelijke belang. Belangrijk is ook dat hij weet wat een cliënt verwacht: zo spoedig mogelijk een helder en juist juridisch advies. Snel zekerheid over uw rechtspositie is immers wat u zoekt.

Dus heeft u een vraag over het auteursrecht, merkrecht of een vraag over bijvoorbeeld de nieuwe privacy wetgeving? Bel dan direct 020 – 623 45 77.