Quest Juridische Service Abonnementen

Met het Quest Juridisch Service Abonnement bent u altijd verzekerd van de beste juridische adviezen, afkomstig van gespecialiseerde en ervaren advocaten. Met het service abonnement beschikt u over een juridische totaaloplossing voor uw bedrijf. De verschillende specialisten die werkzaam zijn binnen het advocatenkantoor zorgen dat u als ondernemer met een gerust hart zaken kunt doen. Bij Quest Advocaten geloven we in een doorlopende relatie met onze cliënten. Wij zijn niet alleen een advocatenkantoor dat reactief optreedt, maar ook proactief handelt zodat problemen vroegtijdig kunnen worden opgelost. 

Het Quest Juridisch Service Abonnement geeft u een vast team van advocaten dat altijd klaar staat om u als ondernemer te helpen bij alle zaken waar u tegenaan loopt. Zo bent verzekerd van een advocaat die u altijd kosteloos kunt bellen en uw juridische vragen voor kunt leggen.

Voordelen van ons service abonnement:

Kosten besparing:

Een simpele, maar belangrijke reden. In bijna alle gevallen bespaart u op uw advocaatkosten door het service abonnement af te sluiten. Ten eerste doordat u veel problemen voorkomt door de constante beschikbaarheid van een advocaat. Ten tweede door de korting op het uurtarief dat u ontvangt bij dossiervorming.

Vast team van advocaten:

Quest heeft voor alle vragen waar een ondernemer tegenaan loopt een gespecialiseerde advocaat. Arbeidsrecht, contractenrecht, vastgoedrecht en aansprakelijkheidsrecht zijn bijzondere specialisme van onze advocaten. Daarmee bent u verzekerd dat er altijd een team van de beste advocaten klaar staat als u als ondernemer tegen een probleem aanloopt. Op dat moment hoeft u alleen te bellen of mailen en Quest Advocaten gaat voor u aan de slag.

Continu vragen stellen:

Veel mensen voelen een drempel om juridische hulp in te schakelen. Maar juist door vanaf het eerste moment uw vraag voor te leggen aan een advocaat kunt u ergere problemen voorkomen. Doordat u bij Quest niets extra hoeft te betalen, ongeacht hoe vaak u belt, is deze drempel niet langer voelbaar en kunt u met een gerust hart verder ondernemen terwijl Quest Advocaten uw juridische vragen afhandelt.

Besparing op het uurtarief

In het geval dat u in een conflict komt met een wederpartij en uw moet voor de rechter verschijnen, zult u zich doorgaans moeten bij laten staan door een advocaat. Bij het Juridische Service Abonnement van Quest Advocaten krijgt u automatisch 25% korting op het uurtarief. Daarmee bent u verzekerd van de kwaliteiten van een Quest Advocaat tegen een aanzienlijk lager uurtarief. Uiteraard is het uurtarief pas van toepassing bij dossiervorming.

Klanten over het service abonnement:

Vaste kosten. Altijd helder.

Zo heeft u altijd een duidelijk beeld van wat uw advocaat u kost en wat hij u oplevert!
Prijzen zijn per jaar.

Klein

€ 550,-

1 - 5 medewerkers

Middelgroot

€ 650,-

6 - 20 medewerkers

Groot

€ 850,-

21 - 50 medewerkers

Groter

€ 950,-

51 - 99 medewekers

Op het Quest Jurisch Service Abonnement zijn de QSJA algemene voorwaarden van toepassing. Download deze hier.