Quest Advocaten bestaat uit vier advocaten en een juridisch medewerker, die een brede groep van cliënten bijstaan op diverse rechtsgebieden. Onafhankelijk, laagdrempelig en deskundig staan wij onze cliënten bij, zowel in een adviserende rol, alsook in gerechtelijke procedures. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten of net afgestudeerden, die als doel hebben om uiteindelijk tot de advocatuur toe te treden.

Als advocaat-stagiair krijg je gedurende drie jaar de gelegenheid om in diverse dossiers te werken, waarbij je onder begeleiding van je patroon steeds meer zelfstandig zult kunnen werken. Quest advocaten biedt juridische ondersteuning op het gebied van het civiel recht in brede zin, maar ook op andere rechtsgebieden, zoals bestuursrecht en strafrecht. In eerste aanleg zul je dan ook breed kunnen worden ingezet en krijg je vervolgens de gelegenheid om je te specialiseren. Wij werken in een klein team, waarbinnen veel contact en overleg plaatsvindt. Je zult tijdens je stage met verschillende advocaten samenwerken op de rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn, zodat je op die wijze goed kunt ondervinden waar jouw interesses liggen.

Ben jij (bijna) afgestudeerd in het Nederlands recht, heb je affiniteit met het civiele recht en wil je graag de advocatuur in, dan zijn wij op zoek naar jou. Wat wij jou kunnen bieden is een advocaat-stage met verantwoordelijkheid en vrijheid, gelegenheid om je te specialiseren en een plezierige werkomgeving

Mocht je geïnteresseerd zijn of specifieke vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Yuri Benjamins via telefoonnummer 020 – 623 4577 of per e-mail: benjamins@questadvocaten.nl.