Project omschrijving

Dennis Coppens

Advocaat

Dennis Coppens is een advocaat die zich specialiseert in arbeidsrecht in de breedste zin van het rechtsgebied. Naast zijn kennis van het civiele arbeidsrecht is hij een specialist in het ambtenarenrecht.

Zo heeft hij zeer ruime ervaring opgedaan binnen de Politiebond en bij het Ministerie van Defensie. Zeker voor militairen en opsporingsambtenaren is Dennis dé advocaat in Nederland die hen kan helpen. Ook indien men in de uitoefening van zijn of haar beroep in aanmerking komt met justitie, is Dennis vanwege zijn grote affiniteit met het strafrecht, de aangewezen specialist. Op het punt waar het arbeidsrecht en het strafrecht elkaar raken, is hij een specialist.

Hij staat u niet alleen bij in arbeidszaken of ambtenarenzaken. Dennis heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld in de breedste zin van het civiele recht en staat u ook graag bij in andere juridische conflicten of u nu ondernemer bent of particulier.

Met Dennis als advocaat bent u als cliënt altijd verzekerd van juridische bijstand die verder gaat dan een enkel advies. Dennis Coppens procedeert waar nodig tot de hoogste rechter, maar adviseert u ook om te schikken indien dat de beste oplossing is in uw specifieke situatie. Op die manier bent u dus altijd zeker van het feit dat uw belang voorop staat, dat is voor hem het belangrijkst.

Zijn werkwijze kenmerkt zich vooral door zijn directe manier van communiceren en zeer scherpe analyses van de juridische vraagstukken. Als Dennis niet adviseert of procedeert, speelt hij het liefst in zijn eigen rockband op verschillende podia in Nederland of geniet hij van zijn vrije tijd met zijn gezin en vrienden.

Dus indien u op enige wijze geconfronteerd wordt met een dreigende ontslag situatie, neem dan vrijblijvend contact op. Een eerste advies is altijd kosteloos en geeft u een indicatie van wat de best te volgen strategie is.

Dennis is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en heeft zitting in diverse commissies.