Project omschrijving

Yuri Benjamins

Advocaat contract- en aansprakelijkheidsrecht

Yuri Benjamins (1979) heeft zich begin 2007 bij ons kantoor aangesloten en heeft inmiddels als advocaat een algemene civielrechtelijke praktijk. Zijn werkstijl wordt door cliënten omschreven als analytisch en volhardend, maar zeker ook invoelend. Yuri denkt en werkt steeds primair in het belang van zijn cliënten, waarbij hij gebruik kan maken van een jarenlange ervaring, alsook meerdere erkende specialisatieopleidingen. Door regelmatig en open te overleggen met de cliënt, probeert hij gezamenlijk met u tot het meest optimale resultaat te komen.

Na zijn middelbare school heeft Yuri een jaar aan de Univeristy of Louisiana (VS) gestudeerd om op die manier een passende vervolgopleiding te vinden en tegelijkertijd de Amerikaanse cultuur te beleven, waarbij met name sporten en fast food restaurants de aandacht hadden. Na het jaar in de VS stond hij voor de keuze tussen een sportieve en een maatschappelijke carrière. Uiteindelijk is het niet een jarenlange vaste plaats als rechtsback bij een gerenommeerde zesde klasser geworden, maar heeft hij toch voor de advocatuur gekozen.

Inmiddels is Yuri is al weer geruime tijd werkzaam als advocaat en houdt hij zijn kennis actueel met het lezen van vakliteratuur en verschillende vervolgopleidingen, waaronder de specialisatieopleiding van de Grotius Academie ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ en zowel de Magna Charta opleiding ‘Contractenrecht’ als ‘Erfrecht’ van de Academie voor de Rechtspraktijk.