Project omschrijving

Yuri Benjamins

Advocaat contract- en aansprakelijkheidsrecht

Referenties

5,0 rating
31 oktober 2018

Ik heb net het tweede proces achter de rug met advocaat Yuri Benjamins. Ik heb Yuri leren kennen als een daadkrachtige advocaat, ik had genoeg ruimte voor mijn eigen inbreng, die hij feilloos kon omzetten in een juridisch stuk. Verder was hij goed bereikbaar, en hield zich aan de afspraken die we maakten. Beiden zaken heeft hij tot een goed einde weten te brengen. Mocht er ooit weer wat op mijn pad komen, zou ik Yuri graag weer als mijn advocaat willen.

Carmen Burger

Yuri Benjamins (1979) heeft zich begin 2007 bij ons kantoor aangesloten en heeft inmiddels als advocaat een algemene civielrechtelijke praktijk. Zijn werkstijl wordt door cliënten omschreven als analytisch en volhardend, maar zeker ook invoelend. Yuri denkt en werkt steeds primair in het belang van zijn cliënten, waarbij hij gebruik kan maken van een jarenlange ervaring, alsook meerdere erkende specialisatieopleidingen. Door regelmatig en open te overleggen met de cliënt, probeert hij gezamenlijk met u tot het meest optimale resultaat te komen.

Na zijn middelbare school heeft Yuri een jaar aan de Univeristy of Louisiana (VS) gestudeerd om op die manier een passende vervolgopleiding te vinden en tegelijkertijd de Amerikaanse cultuur te beleven, waarbij met name sporten en fast food restaurants de aandacht hadden. Na het jaar in de VS stond hijvoor de keuze tussen een sportieve en een maatschappelijke carrière. Uiteindelijk is het niet een jarenlange vaste plaats als rechtsback bij een gerenommeerde zesde klasser geworden, maar heeft hij toch voor de advocatuur gekozen.

Inmiddels is Yuri is al weer geruime tijd werkzaam als advocaat en houdt hij zijn kennis actueel met het lezen van vakliteratuur en verschillende vervolgopleidingen, waaronder de specialisatieopleiding van de Grotius Academie ‘Onderneming en Aansprakelijkheid’ en de Magna Charta opleiding ‘Contractenrecht’ van de Academie voor de Rechtspraktijk.