Quest Advocaten is qua kosten eerlijk en helder. U weet vooraf waar u aan toe bent. Een juridisch geschil geeft onzekerheid, over de prijs van onze dienstverlening geven wij u dus graag duidelijkheid en zekerheid.

Intakegesprek: geheel gratis en vrijblijvend

U wilt vooraf weten waar u aan toe bent en wat uw kansen zijn. Dat begrijpen wij. U kunt bellen of bij ons langskomen voor een kosteloze analyse van uw probleem. Geen kosten, geen verplichtingen.

Vergoeding door rechtsbijstandsverzekeraar

In veel gevallen is het mogelijk dat uw rechtsbijstandsverzekeraar uw kosten vergoedt indien u een advocaat inschakelt, de zogenaamde vrije advocaatkeuze. Mocht u verzekerd zijn voor rechtsbijstand dan is het mogelijk dat wij met uw verzekeraar afspraken maken over de kosten.

Maximaal aantal uren

Een maximaal overeengekomen aantal uren dat aan een bepaald deel van de zaak besteed kan worden is ook een optie. Zo weet u vooraf precies hoeveel een bepaald traject gaat kosten.

Vast tarief: per zaak te bepalen

Op verzoek kunnen wij zaken voor een gefixeerd tarief behandelen. Hier zullen heldere afspraken over gemaakt worden met u. Op die manier weet u vooraf al wat een advocaat gaat kosten en heeft u nooit een onaangename verassing.

Ons uurtarief:

Abonnees*: € 183,75,- (ex. BTW)

Alle tarieven zijn exclusief 6 % kantoorkosten.

* Leden van het Quest Juridische Service Abonnement.