Project omschrijving

Hans Froon

Senior counsel

Hans Froon, gespecialiseerd in ondernemings- en arbeidsrecht, bedenker van het Juridisch Service Abonnement en liefhebber van alles met water is medeoprichter van Quest Advocaten. Hans is ondernemer, want in de advocatuur heeft hij nooit in dienstverband gewerkt. Daarom voelt hij u als ondernemer feilloos aan!

Na de HEAO, 2 jaar dienstverband aan de Universiteit van Amsterdam en een korte periode als leraar op een middelbare school is hij in de advocatuur terecht gekomen. Daarna, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, richtte de ondernemende Hans tezamen met Marijke Helmonds in 1986  het Amsterdamse advocatenkantoor Froon Helmonds op.

Hans adviseert en procedeert voor ondernemers met grote drive, overtuiging, gebaseerd op een grote dosis ervaring, op een breed terrein van het ondernemingsrecht. En altijd resultaatgericht! Hij hecht aan een persoonsgerichte, gewaardeerde en plezierige samenwerking. Met de klant, collega’s en andere betrokkenen.

Wat Hans nog verder boeit, hij is  verzamelaar van historische radio’s. Een deel van de collectie zie je op zijn kantoor. Daarnaast is hij een liefhebber van water. Hij woonde op achtereenvolgens meerdere woonboten in  Amsterdam en woont nu op de Loosdrechtse Plassen. Het nieuwe Quest kantoor ligt op IJburg pal aan het Amsterdamse IJ. Waar hij je graag uitnodigt voor een kopje koffie!