Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail uw vraag

Een werkgever betaalt niet na ontslag – dit is voor de ex-werknemer vaak een benarde situatie. Dit is zeker het geval wanneer het ontslag op staande voet betreft en de voormalig werknemer geen recht heeft op een WW-uitkering. De gevolgen zijn erg groot voor de ex-werknemer. Deze variëren van een werkgever die geen loon betaalt na ontslag tot problemen met het vinden van een nieuwe baan.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Wat kunt u zelf doen als uw werkgever niet betaalt na ontslag?

Bij ontslag (op staande voet) en een werkgever die niet betaalt na ontslag, is het aan te raden om een ontslagspecialist van Quest Advocaten in Amsterdam te raadplegen. Iedere individuele situatie wordt namelijk apart beoordeeld, ook wanneer het tot een rechtsgang komt. Bent u als werknemer zelf niet meer op komen dagen en speelt werkweigering dus een rol bij het ontslag? Of speelt er een conflict met uw leidinggevende en is uw ontslag naar uw inzien onterecht? In sommige gevallen heeft u binnen de lijnen van het arbeidsrecht recht op een transitievergoeding of aanzegvergoeding. Onze advocaten zoeken dit graag voor u uit.

Leg uw situatie voor tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Bij Quest Advocaten in Amsterdam houden we een heldere visie om zowel werkgever als werknemer te voorzien van passend advies en een oplossing naar tevredenheid. Hier starten we direct mee tijdens een eerste vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is kosteloos en direct met een deskundige advocaat uit ons team. Neem contact met ons op via 020623 45 77 of info@questadvocaten.nl om een oriënterend gesprek in te plannen.