Uiteraard moet uw strafrecht advocaat een specialist zijn als het gaat om het strafproces. Maar als verdachte zoekt u ook een strafrecht advocaat die met u meedenkt en helder en direct met u communiceert. Een advocaat met wie u gemakkelijk communiceert en die de juridische procedure rondom een strafproces in heldere taal aan u uitlegt.

Bent u op zoek naar een strafrecht advocatenkantoor zonder franje? Onze strafrecht advocaten zijn altijd op de hoogte van de recente rechtspraak, wetgeving en regelgeving, maar daarnaast ook makkelijk en goed benaderbaar, direct en duidelijk jegens u als cliënt. Er zijn vele goede strafrechtadvocaten in Amsterdam, maar vaak gaat de franje ten koste van de aandacht.

Vanwege een winkeldiefstal die ik had verzwegen voor mijn nieuwe werkgever dreigde ik mijn nieuwe baan kwijt te raken. Dennis Coppens heeft gezorgd dat het OM afzag van strafvervolging. Ik kreeg geen straf en kon zo ook mijn nieuwe baan houden.

Frank, Apeldoorn

Dennis Coppens heeft er voor gezorgd dat een verstekveroordeling door het Hof is teruggedraaid. Daardoor kon ik voor mijn kinderen blijven zorgen en hoefde ik ik gevangenisstraf niet uit te zitten.

Louise, Amsterdam IJburg

In zowel mijn strafzaak als daaraan gelieerde arbeidsrechtszaak ben ik bijgestaan door Coppens van Quest Advocaten. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Hoewel het een vervelende periode was, is het toch op een prettige manier afgehandeld. Ik raad dit kantoor daarom zeker aan voor strafrechtelijke vraagstukken.

Fred, Amstelveen

Pro deo advocaat strafrecht

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een pro deo advocaat strafrecht. Wij zijn aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunnen namens u een toevoeging aanvragen. Dan heeft u behoudens een eigen bijdrage een gratis strafrecht advocaat tot uw beschikking.

Bent u opgepakt?

Indien u bent aangehouden door de politie heeft u het recht om u te laten bijstaan voorafgaand en tijdens uw verhoor door een advocaat. Ook die bijstand wordt verleend door Quest Advocaten.

Strafrecht advocaat in Amsterdam IJburg

Ons advocatenkantoor is gevestigd op IJBurg. Door de ligging van ons kantoor pal aan de ringweg A10 kunnen wij u op uw eerste verzoek snel bijstaan in elk stadium van de procedure. Uiteraard beperkt ons werkterrein zich niet tot Amsterdam en zijn onze strafrechtadvocaten in heel Nederland actief.

Contact

Heeft u een vraag over strafrecht of heeft u op dit moment een strafrechtelijke procedure lopen waarbij u de hulp van een strafrecht advocaat nodig heeft? Vul het formulier in via de website of bel direct gratis naar 020 – 623 45 77 om direct een strafrechtadvocaat te spreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op.