Advocaat IJburg

Quest advocaten is sinds begin 2017 gevestigd op IJburg in een licht en stimulerend kantoorpand aan de Pedro de Medinalaan 63. Wij zien het als een ideale locatie en ook onze cliënten zijn te spreken over de bereikbaarheid van ons advocatenkantoor.

Naast de bereikbaarheid is ook het ondernemingsklimaat op IJburg voor ons aanleiding geweest om ons hier te vestigen. Ondernemingen die op IJburg gevestigd zijn benaderen ons vaak met juridische vraagstukken. Doordat wij een breed kantoor zijn waar zowel arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en familierecht tot de specialisaties behoort, zijn wij ook voor de bewoners van IJburg steeds vaker de advocaat van dienst.

Rechtsgebieden

Aansprakelijkheidsrecht
Auteursrecht
Arbeidsrecht
Ambtenarenrecht
Bestuursrecht
Contractenrecht
Erfrecht
Huurrecht
Intellectueel eigendom
Incasso
Ondernemingsrecht
Privacyrecht
Scheiding
Strafrecht
Vakantieverhuur & (Air)bnb

Bereikbaarheid

Ons kantoor is vanwege de ligging naast de ringweg A10 zeer goed bereikbaar. Zowel voor cliënten die vanuit Amsterdam of van buiten Amsterdam komen is Quest Advocaten met de auto, het openbaar vervoer en de fiets zeer goed te bereiken. Ook particulieren die een advocaat  in Diemen zoeken zijn vaak cliënt van ons.

  • Auto

Met de auto kunt u ons gemakkelijk bereiken via de A1, A2 en uiteraard via de ringweg A10. Parkeren doet u zeer gemakkelijk op het parkeerterrein naast ons kantoor. Uw kenteken wordt automatisch gedetecteerd bij binnenkomst en uitrijden. Het eerste halfuur kunt u gratis parkeren.

  • Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer zijn wij ook zeer goed te bereiken. Meerdere bussen stoppen vlakbij ons kantoor. De snelste verbinding is echter tramlijn 26 tussen Amsterdam Centraal Station en IJburg. U stapt dan uit bij de halte ‘Steigereiland’, daarna loopt u nog circa 4 minuten naar ons kantoor.

  • Fiets/lopend

Met de fiets kunt u IJburg gemakkelijk en snel bereiken via de Nesciobrug of de Schellingwouderbrug. Wij zijn gevestigd op het eerste eiland, het Steigereiland.

Advocaat Amsterdam IJburg

Zoekt u een advocaat bij wie u verzekerd bent van ervaring en kwaliteit? Neem dan contact op met Quest Advocaten. Wij zijn een allround advocaten kantoor voor alle bewoners, ondernemers en werknemers op IJburg. Op onze advocaten kunt u vertrouwen. Ook krijgt u bij ons altijd een eerste gratis  advies. Bel daarom direct 020 – 623 45 77 of kom bij ons lang op kantoor.