Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Intern onderzoek bij de politie is een noodzakelijk middel om integriteit en vertrouwen binnen de politieorganisatie te waarborgen. Quest Advocaten, gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in het bieden van juridische ondersteuning tijdens dergelijke onderzoeken. Een intern onderzoek bij de politie kan worden gestart naar aanleiding van vermoedens van wangedrag of misbruik van bevoegdheden. Dit proces is van groot belang om transparantie en eerlijkheid te waarborgen binnen de organisatie.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Hoe een intern onderzoek bij de politie verloopt

Wanneer een intern onderzoek bij de politie wordt gestart, wordt er een grondig onderzoek uitgevoerd naar de betrokken medewerkers. Dit onderzoek kan bestaan uit het verzamelen van bewijs, het afnemen van getuigenverklaringen en het analyseren van gegevens. Het is belangrijk dat dit proces zorgvuldig en objectief wordt uitgevoerd om de waarheid aan het licht te brengen. Ons advocatenbureau kan juridisch advies verlenen gedurende het hele traject van een intern onderzoek bij de politie, zodat de rechten van de betrokkenen worden beschermd. In gevallen waarin een intern onderzoek leidt tot ontslag bij de politie, bieden wij ondersteuning en juridische bijstand. Daarnaast staan wij klaar voor bijstand omtrent strafrecht bij de politie, om ervoor te zorgen dat uw belangen optimaal worden behartigd.

Laat ons u bijstaan

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen tijdens een intern onderzoek bij de politie? Maak dan een afspraak voor een eerste adviesgesprek. Onze advocaten staan klaar om u te voorzien van deskundig juridisch advies en ondersteuning. Naast bijstand bij interne onderzoeken, kunt u bij ons ook terecht voor advies over ambtsberichten en andere juridische kwesties omtrent ambtenarenrecht. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan in uw juridische behoeften.