Project omschrijving

 Marijke Helmonds

Senior counsel familie- en erfrecht

Marijke Helmonds is aan ons kantoor verbonden als senior counsel en staat zij uit dien hoofde haar cliënten bij met juridisch advies op met name het gebied van familie- en erfrecht. Met meer dan 30 jaar ervaring als advocaat, waarvan 20 jaar in het scheidings- en familierecht, is iedere zaak voor Marijke Helmonds nog steeds bijzonder en interessant. Daarvoor is creativiteit, een goed verstand en doorzettingsvermogen nodig.

In al haar zaken zoekt zij graag naar een goede en rechtvaardige oplossing die, als het enigszins kan, mensen toch nader tot elkaar brengt.
Dit kan door middel van een advies, een second opinion of het voeren van een rechtszaak. Als ervaren rechtsbijstandsverlener gaat de voorkeur uit naar oplossingen die door beide partijen worden gesteund. Alleen als het niet anders kan, zal een procedure uitkomst moeten bieden.

Marijke kent het scheidings- en familierecht door en door en sinds enkele jaren behandelt zij ook regelmatig erfrechtelijke geschillen. Zelfs (familieleden van) rechters behoren tot haar klantenkring omdat zij menen dat zij een van de betere in haar vak is. Een betere aanbeveling als jurist kan je niet krijgen, toch?

In haar vrije tijd wordt er getennist en schildert zij met olieverf op grote doeken. Dat zorgt voor ontspanning en een voldaan gevoel.