Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail uw vraag

Als u op zoek bent naar het perfecte horecapand of juist een enkele horecaruimte wilt huren in Amsterdam, kan het prettig zijn om een gespecialiseerde jurist achter de hand te hebben voor een kundig advies. Onze communicatie is snel en direct, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wij reiken u de juiste adviezen aan voor adequate besluitvorming waar horeca en recht elkaar snijden.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Waar moet u rekening mee houden als u een horecapand of -ruimte wilt huren in Amsterdam?

Het huurrecht is een zeer specialistische tak binnen de advocatuur, met veel dwingendrechtelijke bepalingen, maar ook wel semi-dwingendrechtelijke bepalingen, waarbij de open normen worden ingevuld via de rechtsspraak. De rechten en plichten, die voor zowel huurder als verhuurder van een bedrijfsruimte gelden, zijn daarom niet eenduidig. Als u een mooie horecaruimte in het centrum van Amsterdam op het oog heeft of juist een compleet horecapand wilt gaan huren in een van de buitenwijken, dan zijn wij u graag van dienst met het opstellen, beoordelen en uitleggen van de betreffende overeenkomst. Enkele zaken waar in het bijzonder aandacht aan besteed moet worden bij de huurovereenkomst van een horecapand zijn:

  • De locatie van de horecaruimte/het horecapand – is het inderdaad de plaats die u voor ogen heeft om te huren in Amsterdam?
  • Op welke wijze kan de huurovereenkomst van de zittende huurder worden overgenomen?
  • De inhoud van de huurovereenkomst op het gebied van duur, servicekosten en btw.

Leg uw vraagstukken voor aan een van onze gespecialiseerde advocaten

De advocaten van het Quest-team in Amsterdam doen er alles aan om de rechten en plichten rondom het huren van een horecapand of enkele horecaruimte duidelijk voor u te maken. De eerste juridische analyse en het eerste advies van onze kant is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo blijft de dienstverlening van ons advocatenbureau beschikbaar op laagdrempelige wijze. Neem contact met ons op via 020 – 623 45 77 of info@questadvocaten.nl om een eerste gesprek in te plannen.