Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail uw vraag

Het huurrecht is van toepassing op iedere gehuurde en verhuurde bedrijfsruimte in de omgeving van Amsterdam én daarbuiten. Het bevat rechten en plichten voor zowel huurder als verhuurder, waar op teruggevallen kan worden wanneer dit nodig is. Quest Advocaten heeft gespecialiseerde advocaten in dienst die jarenlange ervaring hebben met het opstellen, beoordelen en uitleggen van huurovereenkomsten op basis van het actuele huurrecht geldend voor uw bedrijfsruimte in Amsterdam.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Vraagstukken over het huurrecht van een bedrijfsruimte in regio Amsterdam

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen met uw bedrijfsruimte waarbij u graag advies wenst van een advocaat uit Amsterdam die gespecialiseerd is in het huurrecht. Wij helpen u met ieder aspect van het huurrecht – van het oplossen van een geschil tot het opstellen van een huurovereenkomst. Enkele situatieschetsen:

  • De actuele huurprijs stemt volgens een van de partijen niet overeen met de huurprijs van vergelijkbare ruimtes. Het is dan mogelijk om huurprijsherziening te vragen aan de rechter.
  • Tijdens de huurperiode van een horecapand valt het gebouw/de ruimte in gebreke. Vraag dan juridisch advies over een correcte aanpak van de situatie.
  • De aanwezigheid van een boeteclausule in de huurovereenkomst stemt u ongerust en u wilt dit laten beoordelen door een specialist.

Schakel een gespecialiseerde advocaat in

De juristen van ons advocatenbureau in Amsterdam staan klaar om al uw vragen over het huurrecht omtrent een bedrijfsruimte te beantwoorden. Het eerste gesprek met een van onze advocaten is vrijblijvend én kosteloos. Daarna hanteren we duidelijke tarieven. U weet direct waar u aan toe bent. Plan direct een eerste gesprek met ons in door te bellen naar 020 – 623 45 77 of een e-mail te sturen naar info@questadvocaten.nl. Heeft u een vraag? Neem ook dan contact met ons op!