Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail uw vraag

Huurders die advies nodig hebben of problemen ervaren, kunnen voor juridische hulp op een advocaat van Quest Advocaten uit Amsterdam rekenen. Huurt u een woning of bedrijfspand in of rondom onze hoofdstad en bent u verwikkeld geraakt in een huurgeschil? Dan is het belangrijk om een advocaat met kennis van zaken in de arm te nemen, die u adviseert over te nemen stappen.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Huurders met een huurgeschil kunnen terecht bij een advocaat van ons kantoor in Amsterdam

In ons kantoor in Amsterdam vindt u met Maud Meijer, Lisa Benjamin en Yuri Benjamins een advocaat die ervaren is in het geven van juridisch advies aan huurders. Het is heel vervelend als u te maken heeft met een huurgeschil, bijvoorbeeld over het onderhoud van uw woning of over de huurprijs. Als u er samen met de verhuurder niet uitkomt, is het nodig om hulp van buitenaf te krijgen. Wij bieden u hulp bij een huurconflict en zoeken samen met u naar een oplossing. We staan ook voor u klaar als er geen sprake is van een geschil, en u enkel advies nodig heeft met betrekking tot het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst. Wilt u bijvoorbeeld een horecapand huren in het bruisende Amsterdam? Wij informeren u graag over uw rechten en plichten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend eerste gesprek

Als u op zoek bent naar een advocaat die ervaring heeft in het adviseren en begeleiden van huurders, rekent u op Quest Advocaten uit Amsterdam. Heeft u een vraag voor ons of wilt u vrijblijvend een eerste gesprek inplannen om uw kwestie te bespreken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 020 – 623 45 77 of door een e-mail te sturen naar info@questadvocaten.nl. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met een advocaat van ons kantoor in Amsterdam, die gespecialiseerd is in het huurrecht en ervaring heeft met het begeleiden van huurders.