Advocaat Diemen

Vanuit ons kantoor op het steigereiland op IJburg bedienen onze advocaten Diemen, Amsterdam, Duivendrecht en het overgrote deel van de Randstad. Ons advocatenkantoor is gevestigd op IJburg, dat vanuit Diemen zeer goed bereikbaar is. Zowel per fiets, auto als met het openbaar vervoer bent u vanuit Diemen en Duivendrecht snel bij ons kantoor.

Rechtsgebieden

Aansprakelijkheidsrecht
Auteursrecht
Arbeidsrecht
Ambtenarenrecht
Bestuursrecht
Contractenrecht
Erfrecht
Huurrecht
Intellectueel eigendom
Incasso
Ondernemingsrecht
Privacyrecht
Scheiding
Strafrecht
Vakantieverhuur & (Air)bnb

Waarom Quest advocaten?

Onze cliënten die als particulier een rechtsvraag hebben prijzen ons kantoor vanwege de benaderbaarheid van de advocaten. Telefonisch of per e-mail een vraag stellen is bij ons kantoor altijd vrijblijvend. Mede vanwege onze goede bereikbaarheid komen cliënten vaak even langs om kort hun verhaal voor te leggen, waarna een advocaat gelijk een eerste advies kan geven. Vanwege onze brede praktijk kunt u als particulier ook bij ons terecht met de meeste voorkomende rechtsvragen. Ook hebben wij een gespecialiseerde familierecht advocaat. Dus zowel voor scheidingen, erfenissen, voogdij/ouderschapsregelingen kunt u als particulier uit Diemen of Duivendrecht terecht bij ons advocatenkantoor.

Maar ook ondernemers benaderen ons vaak. Doordat ons kantoor zowel specialisten op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht en contractenrecht heeft, zijn ondernemers, zeker horeca-ondernemers, vaak klant van ons kantoor. Daarna is voor ondernemers die in Diemen of Duivendrecht gevestigd zijn is in beginsel vaak de rechtbank van Amsterdam de bevoegde rechter in eventuele geschillen over arbeidsrecht, incasso etc. Doordat Quest Advocaat zowel dichtbij Diemen en Duivendrecht gevestigd is maar ook snel bereikbaar is vanaf de rechtbank zijn wij ook voor hen een ideale juridische partner voor ondernemers. Op deze manier maakt u als ondernemer immers geen onnodige kosten voor de inschakeling van een advocaat en heeft u wel de toegang tot een team van advocaten.

Woont u in Diemen of Duivendrecht of is uw bedrijf daar gevestigd en bent u op zoek naar een team van advocaten? Bel dan vrijblijvend met een specialist van Quest Advocaten. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak, tegen een eerlijk tarief en met het beste resultaat voor u. Bij Quest Advocaten is het eerste advies altijd kosteloos. Kom dus geheel vrijblijvend bij ons langs of bel ook geheel vrijblijvend met een van onze advocaten via 020 – 623 45 77