Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail uw vraag

Het is heel vervelend wanneer u in een arbeidsconflict terechtkomt en juridische hulp van een advocaat in regio Amsterdam nodig heeft. Het liefst zou u problemen natuurlijk onderling oplossen. Wanneer u er met uw werkgever of werknemer niet uitkomt, is juridische hulp aanbevolen. U rekent op Quest Advocaten uit Amsterdam voor hulp bij een arbeidsconflict.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Bij een arbeidsconflict neemt u een advocaat van ons kantoor in de arm

U vertrouwt bijvoorbeeld op onze hulp wanneer uw werknemer niet meer komt opdagen, of wanneer er een ander conflict tussen u en uw werknemer of werkgever ontstaat waarbij juridische hulp vereist is. Wanneer u negatieve gevolgen heeft ervaren door slechte arbeidsomstandigheden, omdat er bijvoorbeeld een ongeluk is gebeurd door een gebrek aan veiligheid op de werkvloer, helpen wij u ook graag. Onze advocaat gespecialiseerd in arbo-wetgeving biedt u in dat geval hulp en staat u bij om een oplossing voor uw arbeidsconflict in regio Amsterdam te vinden.

Wij helpen u bij vragen over verschillende rechtsgebieden

U kunt niet alleen bij Quest Advocaten uit Amsterdam terecht voor hulp van een ervaren advocaat bij een arbeidsconflict. U rekent namelijk op onze ervaren advocaten voor juridische hulp in verschillende rechtsgebieden. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in vraagstukken omtrent onder andere echtscheidingen, huurrechten en bestuurdersaansprakelijkheid.

Neem direct en eenvoudig contact met ons op

Bent u op zoek naar een advocaat voor hulp bij een arbeidsconflict in regio Amsterdam? Neem gerust contact met ons op en vertel ons meer over de kwestie waar u mee zit. Wij plannen graag een vrijblijvend eerste gesprek voor u in. Stuur een e-mail naar info@questadvocaten.nl of bel naar 020 – 623 45 77. Onze medewerkers helpen u graag om een oplossing te vinden voor uw juridische kwestie.