Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail uw vraag

As u te maken heeft met een arbeidsgeschil door een arbo-gerelateerd probleem, rekent u op een advocaat van ons kantoor in Amsterdam. Arbo is de afkorting van het woord “arbeidsomstandigheden”. In de Arbowet staan regels die ervoor zorgen dat het welzijn, de veiligheid en de gezondheid van werknemers gewaarborgd worden. Wanneer hierin problemen ontstaan, is het vaak verstandig om juridische hulp aan te vragen.

☑ Direct contact met een advocaat

☑ Transparante tarieven

☑ Interdisciplinair advies

Schakel bij arbo-gerelateerde vragen de hulp van een advocaat in Amsterdam in

Er zijn vele situaties denkbaar waarin het raadzaam is om een advocaat van ons kantoor in Amsterdam in te schakelen voor kwesties rondom de arbo. Zo kunt u bij ons terecht als uw werkgever naar uw mening niet voldoende doet om een veilige werkomgeving te creëren, als daardoor bijvoorbeeld een ongeluk is gebeurd, of als u problemen ervaart tijdens of na ziekte. Een advocaat van ons kantoor in Amsterdam staat klaar om u hulp bij een arbeidsconflict rondom arbo-wetgeving te bieden, of u nu de werknemer of de werkgever bent.

Wij staan u bij als u te maken heeft met een arbeidsgeschil

Ook in het geval van een ander arbeidsgeschil rekent u op ons. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een werkgever die niet betaalt na ontslag? Dit kan voor ernstige financiële problemen zorgen en heeft veel invloed op uw dagelijks leven en functioneren. Het is daarom verstandig om advies in te winnen van een advocaat met kennis van zaken om een passende oplossing te vinden.

Plan een vrijblijvend eerste gesprek in

Wanneer u behoefte heeft aan advies van een advocaat gespecialiseerd in arbo-wetgeving in regio Amsterdam, met uitgebreide kennis van het arbeidsrecht, rekent u op ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en uw kwestie uit te leggen. Ons team vertelt u graag wat uw rechten en plichten zijn en doet er alles aan om tot een oplossing te komen voor uw probleem. Stuur een e-mail naar info@questadvocaten.nl of bel naar 020 – 623 45 77 en laat ons weten waar we u bij mogen helpen.