Bel ons!
Mail uw vraag

Advocatenbureau in Amsterdam

Bent u op zoek naar een advocatenbureau in Amsterdam dat uw belangen kan behartigen op een breed spectrum van rechtsgebieden? Dan kiest u voor Quest Advocaten. Enkel het beste resultaat is genoeg voor ons. Dat is niet alleen in ons voordeel, maar ook in dat van u. Wij praten in duidelijke taal zonder jargon, zodat u precies weet wat er speelt en hoe uw vraagstuk ervoor staat.

Waarom kiezen voor Quest Advocaten, hét advocatenbureau in regio Amsterdam?

Bij ons werken échte specialisten. Advocaten die hun vakgebied tot in detail kennen. Advocaten die voor u én met u werken, met als doel het beste resultaat voor u als cliënt. Bij ons rekent u op duidelijke communicatie, eerlijke tarieven en het beste juridisch advies voor uw situatie. Naast zakelijke vraagstukken omtrent het huren van een horecapand in Amsterdam tot toepassing van het arbeidsrecht, schakelt u ons advocatenbureau ook in voor persoonlijke zaken. Ook bij een echtscheiding of na onterecht ontslag staan onze advocaten u bij.

Neem contact op met een van onze advocaten

Het beste resultaat behalen dankzij een directe, duidelijke aanpak – dat is wat wij belangrijk vinden. Wilt u graag zo snel mogelijk een advocaat van ons advocatenbureau in Amsterdam spreken? Geen probleem! Neem direct contact met ons op. Bel naar 020 – 623 45 77 of stuur een e-mail naar info@questadvocaten.nl.

Wat cliënten zeggen:

De communicatie is vriendelijk en snel. Ook werd ik continu op de hoogte gehouden over de voortgang. Ook waren Yuri Benjamins en Hans Froon die mijn zaak behandelde erg kundig zoals men van een advocaat mag verwachten.

René van der Werve

In mijn ontslagzaak heb ik dankzij Dennis Coppens een mooie transitievergoeding gekregen. Quest is een vriendelijk en no nonsense kantoor waar ik voor een eerlijke prijs uitermate goed geholpen ben.

Peter van Bommel

Ik heb een horecazaak en leg altijd mijn arbeidsrechtelijke vraagstukken bij Quest neer. Bij de aankoop van een horecagelegenheid heeft Yuri Benjamins mij naar volle tevredenheid geholpen tijdens de gehele transactie.

Dhr. Biesheuvel

Mijn vriendin en ik kregen onverwachts een e-mail van onze huisbaas met het verzoek onze woning VOOR de afgesproken termijn te verlaten. Via via kwam ik bij Yuri terecht en die heeft het meteen opgepakt. Ik kreeg de volgende dag meteen bericht dat wij in ons recht staan en ons dus geen zorgen hoeven te maken. Zeer adequaat en snel handelen met Yuri dus!

Dhr. Ward

Specialisaties

Aansprakelijkheidsrecht
Arbeidsrecht
Bestuursrecht
Contractenrecht
Erfrecht
Huurrecht
Intellectueel eigendom
Ondernemingsrecht
Privacyrecht
Scheiding
Strafrecht
Vakantieverhuur & (Air)bnb